Home

Zwangerschapyoga

Hypnobirthing

Moeders

Baby

Blog / Vlog

Oefeningen

Over Mij

Links              
Deze cursus is geschikt voor ouders/verzorgers met hun baby vanaf dat deze 8 weken oud is tot aan het moment dat ze gaan kruipen. Het kan een leuke opvolger zijn op de cursus babymassage als je die hebt gevolgd, maar ook zonder een cursus babymassage kan je deelnemen aan deze cursus. Yoga ervaring is niet noodzakelijk. De cursus bestaat uit speciale (klassieke) yoga houdingen om de ontwikkeling van je baby te stimuleren en te bevorderen. Veel yoga oefeningen gaan gepaard met vrolijke of rustige liedjes. Door muziek te verbinden aan een houding zal je baby deze bewegingen sneller gaan herkennen wat weer zorgt voor een gevoel van welbehagen en veiligheid. Door samen met je baby te bewegen, zingen en spelen zullen jullie dichter tot elkaar komen en zal de band tussen jullie versterken. De oefeningen zullen op de rug, op de buik of in jouw armen worden uitgevoerd. Je zult merken dat niet alleen jouw baby ontspannen raakt tijdens deze lessen, maar dat ook jijzelf meer zult kunnen ontspannen!
De lessen worden gegeven door Kriszta Albronda.

TERUG NAAR BABYMASSAGE

 
     
CURSUS BABY YOGA:
Lesdag: vrijdag
Tijdstip: n.t.b.
Kosten:
Locatie: Studio Souljoy, Kraneweg 32  
Heb je interesse? Neem dan contact op via info@hetzonnekompas.nl

ARTIKEL: ZELF MASSAGES GEVEN AAN BABY EN KIND

De meest gebruikte methode voor baby en kindermassage is ontwikkeld in India, door F. Leboyer: de Shantala babymassage.
Zoals in het vorige artikel al genoemd, is het niet nodig om je aan deze (of een andere) methode te houden, maar het is wel prettig om een voorbeeld te hebben. Daarom zal ik later een beschrijving van een massage geven.
Als je wel de Shantalamassage wilt leren kun je een cursus volgen of een boek kopen of lenen. Er zijn verschillende boeken waarin de methode zeer uitgebreid beschreven wordt aan de hand van foto's....klik hier voor het volledige artikel
 

Zwangerschapsyoga

Hypnobirthing

Over mij

Blog

Tijdens je zwangerschap veranderd er van alles in je lichaam. Zwangerschapsyoga kan je helpen om...

In HypnoBirthing® wordt er vanuit gegaan dat een geboorte moeiteloos, comfortabel en vreugdevol kan verlopen als je de natuur maar haar werk laat doen...

Mijn naam is Sylvia de Groot, ik ben 38 jaar en woon samen met mijn vriend en kinderen sinds twee jaar weer in Groningen..

Fijne tips, Blogs, Video's en interessante artikelen voor zwangere vrouwen...

Meer over Zwangerschapsyoga Groningen

Meer over mij

RondomZwangerschap.nl - zwangerschapsyoga Groningen - Sylvia de Groot - 06 16158578 - info@rondomzwangerschap.nl