Home

Zwangerschapyoga

Hypnobirthing

Yoga (vakanties) voor moeders

Baby

Blog

Oefeningen

Over Mij

               
IEDERE VROUW KAN BAREN

Dat is op zich niet iets wat je hoeft te leren. De informatie die we daarvoor nodig hebben ligt opgeslagen in ons genetisch materiaal. Zodra het geboorteproces zich voltrekt weten we instinctmatig wat we moeten doen. Als ons kind geboren wordt weten we ook meteen waar we op moeten letten. Dit is de natuur. Zo zijn we geprogrammeerd. Baren doe je met het dierlijke gedeelte van je hersenen.
Wat in de weg staat is ons denken, hoe we naar geboorte zijn gaan kijken de afgelopen eeuw. Hoe we alsmaar negatieve beelden en verhalen te horen en te zien krijgen. Baren is gevaarlijk geworden, tenminste…als je de media mag geloven. Baren lijkt soms een medische aangelegenheid waarbij je heel veel hulp nodig lijkt te hebben om het tot een geslaagd resultaat te brengen.
Bij hypnobirthing zeggen we: Baren kan je prima zelf. Daarmee zeggen we niet dat medische zorg niet fijn of onbelangrijk is.  Medische zorg is zeer wenselijk als de situatie daarom vraagt. 
We willen alleen niet op de zaken vooruit lopen. 
Wat leer je dan bij hypnobirthing en wat is het verschil met andere cursussen? Hopelijk is de informatie op www.Hypnobirthing-Groningen.nl voldoende om je antwoord te kunnen geven op deze vragen. Bellen/app/sms ( 0616158578) of mailen kan natuurlijk ook!
Ik geef ook (privé) les in het engels, weekendje weg in een heerlijk hotel met 2 overnachtingen en een cursus hypnobirthing...lees verder op de site

Mooie badbevalling met HypnoBirthing

 
Hypnobirthing technieken in het ziekenhuis  

Zwangerschapsyoga

Hypnobirthing

Over mij

Blog

Tijdens je zwangerschap veranderd er van alles in je lichaam. Zwangerschapsyoga kan je helpen om...

In HypnoBirthing® wordt er vanuit gegaan dat een geboorte moeiteloos, comfortabel en vreugdevol kan verlopen als je de natuur maar haar werk laat doen...

Mijn naam is Sylvia de Groot, ik ben 38 jaar en woon samen met mijn vriend en kinderen sinds twee jaar weer in Groningen..

Fijne tips, Blogs, Video's en interessante artikelen voor zwangere vrouwen...

Meer over Zwangerschapsyoga Groningen

Meer over mij

RondomZwangerschap.nl - zwangerschapsyoga Groningen - hypnobirthing Groningen - Sylvia de Groot - 06 16158578 - info@rondomzwangerschap.nl