Home

Zwangerschapyoga

Hypnobirthing

Yoga (vakanties) voor moeders

Baby

Blog

Oefeningen

Over Mij

               
Wat kan je verwachten tijdens dit Yoga Weekend op Ameland?

Tijdens dit yogaweekend staat ontspanning, lekker eten en tijd voor jezelf centraal. Heb je behoefte aan een volledig verzorgd weekend waar het om jou draait, waar je zelf bepaald hoe je dag eruit zal zien, even opladen, uitrusten, uitwaaien? Met jezelf of wellicht met een vriendin, je moeder, je zus… de keus is aan jou!
Het weekend start op vrijdag vanaf 16:30 en eindigt op zondag 11 juni om 16:00. Ati van Twillert verzorgt tijdens deze dagen de maaltijden. Uiteraard met hulp van Sylvia de Groot. Er wordt vegetarisch gekookt. Hier is voor gekozen omdat we hiermee het eten voor iedereen toegankelijk maken. Sylvia de Groot verzorgt de yogalessen tijdens het weekend. De yogalessen zijn in de loop der jaren een mengelmoesje geworden van verschillende yoga-stijlen. De nadruk in de lessen ligt op flow, compassie, zachtheid, ruimte en uiteraard ook een beetje vuur. Geschikt voor elke beginner en aan te passen naar ieders willen en kunnen. Sylvia zou haar yoga omschrijven als: mindfull yoga met een vleugje pit. Wil je eerst een keer een les bijwonen voordat je je opgeeft voor dit weekend dan is dat uiteraard mogelijk. Ati en Sylvia hebben elkaar ontmoet in het Noord Groningse dorp Usquert waar zij beiden wonen met hun gezinnen. Samen voelen zij de passie voor lekker eten, koken, mensen ontmoeten, kleine dingen en de oneindige weidsheid van het Groninger Hoogeland.
YOGA WEEKEND VOOR MOEDERS / VROUWEN OP AMELAND

Wanneer:
6,7 en 8 oktober 2017 (nog 2 plaatsen vrij)
13,14 en 15 oktober 2017
15,16 en 17 juni 2018
22,23 en 24 juni 2018
28,29 en 30 september 2018
5,6 en 7 oktober 2018

Investering

€ 275, - all inclusief . Eventueel te betalen in 2 termijnen

inbegrepen

-2 overnachtingen
-2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner
-onbeperkt thee, koffie, water  en snacks het hele weekend
-beddengoed
-4 yogalessen
-wifi

Niet bij de prijs inbegrepen
-reiskosten
-wijn en frisdrank
-maaltijden/drankjes buiten de locatie

*Een Yoga Weekend gaat pas door als er genoeg aanmeldingen zijn.

Voor wie is dit weekend geschikt?

Voor iedereen die het leuk vind om een weekendje weg te combineren met Yoga, een mooie omgeving, lekker eten en drinken. Het is mogelijk om alleen te komen of iemand mee te nemen. Dit Yoga Weekend op Ameland is geschikt voor alle vrouwen: jong, oud, dik, dun, stram, lenig, zowel beginners als voor gevorderden, er worden verschillende opties aangeboden. De sfeer is relaxt: alles mag, niets hoeft. Je bepaalt zelf waar je aan deelneemt. Halverwege een sessie de zaal binnengaan of verlaten is geen probleem. Ik nodig je van harte uit om je eigen tempo te volgen. De een doet overal aan mee, de ander slaapt heerlijk uit. Belangrijk om te vermelden is dat het hier niet om een groepsreis gaat. Je bent vrij om je eigen Yoga weekend in te vullen.


Locatie
Wij verblijven in een sfeervolle boerderij aan de westkant van Ballum.
De boerderij heeft verschillende slaapzaaltjes en kamers.
Dit maakt het mogelijk dat mensen die alleen komen een eigen kamer kunnen krijgen.
Er zijn meerdere douches, wasgelegenheden en toiletten.
www.groepsverblijfbakker.nl

Wat meenemen
-Kleding, toiletspullen en handdoek(en).
- Tijdens de Yogales: Trek kleren aan waarin jij je prettig voelt zolang ze maar niet knellen. Laagjes kleding is aanbevolen, zodat je altijd wat uit of aan kan trekken. Yoga wordt gedaan op blote voeten, voor de wat rustige oefeningen kun je sokken aantrekken. Neem een eigen dekentje mee, deze kun je gebruiken in je oefeningen als ondersteuning en je kunt je er mee toedekken in Savasana (eindontspanning). 
tip: Denk ook aan een lekkere warme jas en een paar strandschoenen mocht je nog even willen wandelen tussendoor en lekkere dikke sokken of pantoffels voor ’s avonds. Laat het je aan niets ontbreken op deze Yoga mini Vakantie op Ameland!

Wij zorgen voor
-Het beddengoed.
-Een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch of als je wilt andersom.
-Een heerlijke veelzijdige avond-maaltijd.
-Koffie en thee met lekkers (de hele dag).
-Yogamatten en kussentjes zijn aanwezig. Je mag uiteraard je eigen mat/kussentje meenemen

Waar
Kampeerboerderij Bakker, Camminghastraat 5 in Ballum (de ingang van de boerderij is aan de Looweg 1A). Bij Camminghastraat 5 loop je een stukje door, dan ga je de eerste straat rechtsaf en daarna is het de eerste oprijlaan rechts.
De Looweg ligt tegenover het Gemeentehuis. Je kunt het ook aan de buschauffeur vragen. De bus stopt namelijk vlakbij de locatie.

Wat betreft annulering en aansprakelijkheid maken wij de volgende afspraak met de deelnemers aan een yogareis.

  1. Annulering tot 4 weken voor vertrek geeft recht op 50% restitutie. Dit kan wel gevolgen hebben op het inkomen van de yogadocente.
  2. Na deze 4 weken is restitutie niet meer mogelijk.
  3. In geval van een noodsituatie op de plaats van bestemming is volledige restitutie mogelijk. In zo'n geval kan desbetreffende yogadocent(e) geen aanspraak maken op de verdiensten die hij of zij misloopt. Mogelijk kunnen we een last minute wijziging in locatie maken in overleg met iedereen.

Allergie         
Is er sprake van een bepaalde voedselallergie dan horen wij dat graag van te voren

Opgave
Mail naar: sylvia@yogavoorvrouwen.nl

Yogaweekend Ameland voor Moeders

Meer over mij

weekendje weg - yogaweekend - yoga vakantie - vriendinnen - vrouwen - moeders - gezond eten - vegetarisch - paleo - voedzelzandloper - rens kroes